Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 19 de febrer del 2009

No sé jo si ...

Ens felicito a tots plegats per que els dos ajuntaments de Vilamajor han aconseguit les subvencions sobre l'import total del Fons Local del Govern. Dit això, explicaré que una persona coneguda, a l'atur, s'ha dirigit a ambdos Ajuntaments interessant-se per les possibilitats reals d'aconseguir feina, i les respostes han estat força decebedores, ja que en els dos casos han dirigit a l'interessat al Servei d'Ocupació, sense més. Sabem que els ajuntaments no contracten directament, però si s'esperava una mica més d'informació, en el sentit de si s'exigirà a les empreses contractades que ocupin aturats del poble, si tindran accés a les llistes d'aturats locals per donar-les a les empreses guanyadores dels diferents concursos, no sé, tenir la sensació de que les subvencions serviran per alló pel que van ser creades.... La impressió que es va portar aquesta persona a les oficines d'ambdós ajuntaments va ser de que els hi estava parlant d'una cosa completament desconeguda i com si no anés amb ells. Al Servei d'Ocupació, és clar, no van donar cap més informació que la rutinària, la que ja sabia: Les llistes de ofertes es penjen en aquella paret, ho ha d'anar mirant vostè mateix..... etc. etc.
Quan al Govern si li omple la boca dient que aquests fons són per ajudar els aturats de cada població, i a les poblacions responen d'aquesta manera, al final deixen un regust com d'enganyifa i que al final tot quedarà igual. Per això, jo com Sant Tomàs: "Si no lo veo....."