Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

diumenge, 8 de febrer del 2009

Petitó. Els polítics

El raonament de Per Spectiva es logic però no deixa de ser demagògia.
¿Has criticat al govern de Catalunya per alguna política duta a terme? Estic convençut que si. Entenc que abans de criticar vas fer-los sugeriments.
¿Has criticat al govern israelià pels atacs a Gaza? Segur que si. Estic convençut que va enviar una carta a l'embaixador donant un pla de pau.
¿Has criticat a l'entrenador del Barça quan ha perdut? Segurament. Gràcies a les aportacions que vas fer ara el Barça va primer.
És humà criticar i tenim tot el dret.
Quan una persona es presenta a un carrec politic ho fa per què creu que esta capacitat per fer-ho. Si nó es així s'ha d'atendre a les consequències i entre elles esta la critica.¡Faltaria més que un ciutada no pogués criticar al seu govern!
Penso que no ho faria millor que els politics que tenim, per això no em presento a les eleccions. Però ells ho fan per tant pensen que poden fer-ho millor que els altres.
Entenc que el missatge de Decepcionat no diu que vol el consell del poble per criticar a l'ajuntament sinó per donar una sortida a la situació de parada del POUM.
Preguntes quan suggeriments fan els ciutadans en el POUM. Em sembla que tú formaves part d'una comisió del POUM i, per informacions que s'han donat al blog, l'informe que vau fer s'ha anat a les escombreries i s'ha fet una nova comissió. A l'escrit del Joan Garcia, diu que "en concret parlo de la comissió de cultura, va ser al juliol que vam acabar l'informe per presentar al consell del poble, sempre que pregunto em diuen, no pateixis el mes que ve el convoquem, feu números i casi tindríem que fer un de nou." Va participar però l'ajuntament no li fot cas. Aquesta és la participació de cara a la galeria. Es que se ten van les ganes de participar
L'arbre de la participació existeix en forma de reglament. El que pasa es que el arbre està mort de tanta sequera.
Respecte a la teva pregunta jo em mullo però al revés. Diré quins polítics han fet be la seva feina........
Juan Antonio Moreno que acaba de aterrar i encara no ha pogut fer res
La resta no es merexien ni una linea meva.