Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 12 de febrer del 2009

Anem per feina

El color rosa significa USOS MIXTOS
El color taronja significa DESENVOLUPAMENT RESIDENCIAL
La linea vermella significa LIMIT FIGURES PLANEJAMENT
La linea negra discontinua significa LIMIT SÒL NO URBANITZABLE
Pau Jane, t'he agafat la paraula. Ara discutim una part de l'avantplà del POUM, concretament la situada a tocar amb el terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor.
Que us sembla?
A mi, personalment no em sembla correcte. Les raons:
1. Sant Pere de Vilamajor (SPV) necessita crear riquesa que originarà llocs de treball. Una de les mancances de SPV és el comerç, el qual crea riquesa i llocs de treball. Per que hagi comerç cal que hagi població. Si situem el creixement del poble al costat de Sant Antoni de Vilamajor (SAV), on ja existeix una bona xarxa comercial, neguem a SPV l'oportunitat de crear riquesa.
2. El creixement de SPV tant aprop de SAV , on no hi haurà espai discontinu (les cases d'un tocaran l'altre) provocarà que la gent no s'arreli a SPV, sinó a Vilamajor a seques (SPV+SAV). Tendirem a la unió enlloc de separació (com temps històrics). No em sembla malament però trenca amb l'esperit que es volia donar segons l' informe de la primera comissió.
3. Que es farà amb la puntiblond? Es traslladarà fins a La Plana? No s'havia dit que la carretera de SAV a Cànoves no estava preparada per soportar camions de gran tonatge? Es començarà a construir abans de fotre fora la fàbrica? No es pot convertir en uns Pinsos Picart segona part?
4. La part compresa dins de les ratlles discontinues negres, que vol dir exactament? Que ara no es pot construir però després si?
5. No es contemplen zones verdes, equipaments.. tot han de ser cases? Per què són cases, no edificis, crec entendre.
Per avui crec que hi ha prou tema per iniciar un interessant i apasionant debat.
Per cert (no em puc estar de fer aquest comentari). Segons va dir la primera comissió d'urbanisme en la presentació de l'informe al consell del poble, es rebutjava el pla de Quatre camins per dues raons: per evitar la construcció de 14 cases i evitar que quedés un espai buit entre la zona que havia d'estar destinada a equipaments (les famoses 3,5 ha) i la puntiblond, sisceptible de ser ocupada en el proper POUM (el del 2028). Veig que s'ha tirat pel dret i s'ocupa directament l'espai. No ho entenc. Quan em refereixo que no ara no es té en compte el primer informe em referia això. Podeu donar-me una explicació?