Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 13 de febrer del 2009

Consulta als profes

Consulta als profes.

Perspectiva: jo en aquest cas i sense que serveixi de precedent, jejeje..., estic agraït pel teu extens escrit, els que no hi estem massa assabentats en els tecnicismes i mecanismes oficials, ens van bé aquestes lliçons.

Llavors si ho he entès una mica, el POUM marca unes pautes d'actuació i després aquestes pautes estan condicionades per tota una normativa i que aquesta es de caràcter general a tot Catalunya, vaja en el POUM es decideixen les zones que es volen urbanitzar i aquestes posteriorment, sotmeses a la normativa vigent, s'urbanitzaran de la forma mes adient. Llavors el tema principal a debatre es, decidir les zones a urbanitzar i quina qualificació s'els hi dóna, no tant com seran físicament, en tot cas això vindrà posteriorment.

Entenc també, que com l'ajuntament no té sòl de titularitat pública, per poder fer les actuacions del POUM ofereix als propietaris dels terrenys afectats molt mes del que seria normal, per poder obtenir a canvi sòl públic.

I per acabar de liar la troca, tenim el problema de la fabrica de pinsos, que ha de ser desubicada per no complir la llei actual, Peró com l'ajuntament vol la masia i els terrenys que l'envolten encara s'embolica mes.

No seria mes fàcil i mes raonable, veient l'embolic, deslocalitzar-la i punt, casi sortiria millor de preu fer un ajuntament nou, si es dones el cas.

Clar no m'estranya que hi hagi tants rumors.

Gràcies a tots vosaltres, començo a entendre moltes coses que fins ara no tenia gens clares.

La meva consulta es la següent, que ha canviat en el POUM actual respecte a l'anterior??