Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 10 de febrer del 2009

Votació popular

Anem a pams:

-Felicitar en Pep pel seu escrit, es força interessant i mou a la reflexió.

-Felicitar al Vilamajorenc decepcionat, totalment d'acord amb el mail del Sr. Camprubí.

-Sr. Per SPectiVa tens raó, entono el mea culpa, (la que em toca només eh!!) es veritat, si m'hagués mogut hagués pogut convocar el consell. Ara, si els representants de l'ajuntament et van dient que tranquil, nosaltres ho fem, el mes que bé sense falta etc.... passa el temps i ja ho tens, aquella comissió que va començar a 200 per hora, que es va anar engrescant, que es va implicar força, que va fer la feina encomanada ràpidament, aquella comissió amb el pas del temps decau, es disgrega, va perdent la força i finalment queda en l'oblit, tots tenim feines, família etc..

Acabes fent la reflexió, si val la pena perdre mes el temps, si els mateixos que la formem ens hem anat allunyant. Es una autocrítica, el dia que ens convoquin allà estarem amb la cara ven alta i amb la feina feta.

-Votació popular:

Com sempre que us llegeixo, Perspectiva i petitó, tots dos dieu coses sensates i amb raonaments força interessants, es per això i pel fet que en petitó recull la meva proposta que intentaré explicar-la una mica millor.

No defenso la democràcia assamblearia, (crec que té coses de molt positives i coses molt negatives), defenso el meu dret a expressar-me en un tema cabdal pel meu poble, no una crisis o en si es posa enllumenat o ......, seria de bojos anar decidint tot entre tots, no seria viable.

Defenso el següent:

Si el POUM, un cop ha seguit els passos que s'han de seguir actualment, el seu redactat, el seu consens (en el cas del nostre ajuntament tenim un marc força positiu, en el sentit que no hi ha una majoria absoluta, si no segurament ja estaria aprovat.), donar-lo a conèixer, el període d'al·legacions etc.., estigues sotmès a votació popular, no creieu que seria el millor possible pel nostre poble?

Els polítics arribarien a un consens per nassos, perquè si no fos un POUM de consens, podria ser que no s'aproves, per tant hauria de ser un POUM que agrades a totes o casi totes les forces polítiques, per tant seria un POUM en el que tothom sortiria guanyant i tothom defensaria per tal que s'aproves.

Si s'ha fet a llocs com a Sant Celoni i Ripoll perquè no a Sant Pere, jo de moment no descarto aquesta iniciativa, no sé com es tindria de fer, Peró si hi ha alguna possibilitat m'apuntaré a fer els passos que s'hagin de fer.