Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 13 de febrer del 2009

Som-hi

Som-hi, anem concretant

Primer voldria fer una puntualització, no voldria mals entesos, en el meu escrit anterior faig menció a un membre del govern, bé ha sigut un lapsus, es un membre del consistori.

Petitó, anem per feina.

En el context actual, crec que el creixement natural de SPV, a hores d'ara, es si fa no fa el que tenim en aquest plànol que has adjuntat (per cert aquest si que es força clar), m'explicaré:

A dia d'avui les vies de comunicació que tenim afavoreixen el creixement en aquest sentit, tenim en marxa un IES que també afavoreix en el mateix sentit, per contra, i estic d'acord amb tu, no ajudara pas a la implantació de nous comerços, de totes maneres això no suposara cap problema, els habitants que estem en el nucli, seguirem fent el que fem ara, anar a SAV o rodalies.

Si es vol potenciar el comerç, crec que no sols depèn de la direcció del creixement, depèn de més variables, en la historia del nostre poble, han hagut mes comerços que a data d'avui i el poble estava en el mateix lloc i era més petit.

Crec que el tema Puntiblond pot ser mes delicat, quines propostes fa el POUM al respecte? algú ho sap?.

S'ha d'especificar el tema de si són cases, edificis etc.... es molt diferent un creixement amb edificis, (alçada??) que amb cases, i evidentment també s'han d'especificar els espais verds o serà tot construcció?

També queda pendent, això entenc, que es concreti la zona de ratlles discontinues, o queda al criteri de governs futurs?.

Tots aquests dubtes els hauria de deixar ven clars el POUM, si no ho fa actualment.

Aquest es el meu parer a dia d'avui, una altra cosa seria que es fes un plantejament totalment diferent, vull dir, si per començar es planteges crear noves vies de comunicació, com reclamen de fa temps des de la zona de faldes i des de la zona de vallserena, can vila, llavors si que podria ser viable una altre direcció del creixement del nucli, però sense aquestes vies de comunicació no li veig massa sentit.