Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dilluns, 9 de febrer del 2009

Joan Garcia. Resposta i proposta

Respecto el teu anonimat Sra. o Sr. decepcionat però no el comparteixo.
No dubto de l'honestedat del Sr. Alcalde, però el mail que ens ha adreçat no crec que sigui cap lliçó d'honestedat, en tot cas es un dels punts forts que té l'alcalde i que a mi personalment m'agrada, i és, entomar les coses de cara, agafar el toro per les banyes, dominar les distàncies curtes i evidentment en política es un punt a favor.
Agraeixo el mail del Sr. alcalde i es un bon exemple de política, parla de tot en general i queda força bé, però en el fons no diu massa i el que diu es pot matissar molt, no entraré en les matisacions.
Només dir que si el mail del vilamajorenc decepcionat serveix per fer-nos reflexionar a tots plegats una mica i en concret als nostres polítics, alguna cosa positiva en treu-re'm tots.
-Crec que es en aquest marc d'opinió (el meu reconeixement al seu creador.), on he de fer una matisació, segur que es poden fer moltes mes, Peró la que jo puc documentar, es la següent:
El Consell del poble no es autoconvocable, jo no puc convocar-lo (si no, ja ho hagués fet), un membre amb dret a vot, tampoc ho pot fer.
Segons l'article nou dels estatuts:
Article 9
El plenari del Consell celebrarà dues sessions ordinàries l’any. Una sobre l’anàlisi de l’estat del poble i avaluació de les actuacions, i una altra sobre la planificació.
També es podran convocar sessions extraordinàries ja sigui a iniciativa de la presidència o d’un terç dels membres amb dret de vot.
En aquest link accedireu al reglament del Consell del Poble.
Crec que es important dir-ho, perquè si no es pot entendre que som nosaltres els que no volem participar.Es veritat que falta molta mes participació però si a sobre li posem dificultats encara es complica mes.
- Vull afegir una proposta, digueu-me innocent si voleu, ingenu o tonto, però crec que que seria molt saludable, enriquidor i alhora molt democràtic.
Tenim en marxa un POUM, el qual hipotecarà el creixement del nostre poble durant molts anys, es un tema prou important i que ens afectara tant de cara al futur, com per poder decidir-ho democràticament entre tots.
Sols se'ns demana el vot alhora d'escollir els nostres representants polítics i molt de tant en tant per un estatut o un "si o no" a l'OTAN ,crec que per res mes , no creieu que seria de salud democràtica demanar-lo per aquelles coses que també son prou importants com un POUM.
Sé que es complicat i no es gens fàcil, però penso que seria el POUM mes democràtic i viable de tots, al cap i a la fi tots podríem expressar el nostre parer. Si algú recull aquest parer i creu que es pot fer alguna cosa per aconseguir-ho, compteu amb mi.