Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 4 d’abril del 2009

Fantasmes!

Que no hi hagi cap dubte: l'escrit a què es refereix en Vilamajorenc decepcionat va ser publicat molt abans que el seu, és el titulat "Ciutadans, alta responsabilitat". Reprodueixo, doncs res haig d'amagar les "tripes" del bloc:
El seu misstge va ser rebut a les 14:12 del dia 3 d'abril. El meu article va ser publicat a les 13:19, com es pot apreciar. M'estalvio de contestar, ja vaig dir en el cas d'en Petitó que no penso utilitzar aquest espai per trifulques personals. En tot cas, el meu llenguatge vers vosté, dista molt de la seva correspondència. Ha trigat un mes i mig en reaparèixer. Què ha canviat des d'aquestes paraules?
"Us commino a tots/es que continueu a expressar la vostra opinió a través de l'excel·lent bloc de "Vilamajor Opina". Convido a les inexistents" forces de l'oposició" a què diguin la seva i que ens facin arribar les seves opinions. El silenci no ajuda a ningú, tot al contrari, genera especulacions que gairebé sempre són malintencionades".(Vilamajorenc decepcionat, 17 de febrer 2009)
Haig de lamentar que -de ser sincer- hagi trigat tant de temps en destapar la seva animadversió tant intensa, la qual vull entendre que és fruit de la impotència de la manca d'arguments més racionals. Com veu, no és tant diferent d'allò que critica. Si és per a fer imprecacions, haig de celebrar la seva decisió d'abandonar-nos. Accepto, no obstant, les crítiques en allò de positiu que tinguin per fer plural i obert aquest espai, en el ben entés que la pràctica totalitat de les meves intervencions han estat sempre arrel de comentaris que les han propiciat directament. P.S.: Els lectors de Reflexions han disposat en diversos artcles de l'enllaç al document que vostè demana, i en aquest espai també l'he enllaçat. No obstant, si encara no ens ha abandonat, el pot consultar clicant aquí. (Els enllaços apareixen sempre subratllats; s'hi accedeix passant el cursor per sobre i clicant ). Perd tot el crèdit quan diu "ja que vostè té accés a documentació que el poble no pot gaudir" i no sap que aquest document, apart de ser reproduït en la pàgina d'ERC a principis de febrer, també va ser disponible complert en la pàgina d'ISP (que n'és la font) a partir de les mateixes dates. Li convé llegir-lo (com també els comentaris d'ERC), així potser podrà parlar amb més criteri. Llegeixi, llegeixi, ...