Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 4 d’abril del 2009

Defensa de Per SPectiVa

Vaja rapapolvo t'han fotut Per Spectiva! Però pots estar tranquil que a pesar de ser un els teus màxims contricants dialectals estic amb tú.
No puc contestar al senyor Decepcionat (no li tutejo no sigui que sigui el senyor alcalde i em sancioni) per que ha dit que no llegirà més aquest espai però per la resta dels mortals, que si que el llegeixen, ho faré.
Home té raó. En Per Spectiva darrerament es dedica a fer uns comentaris poc objectius on dóna a entendre que s'inclima més cap a un bàndol, però jo també m'inclino més cap a un altre. Són les regles de joc on cadascú diu la seva, on tots poden expresar la seva opinió lliurement. Potser en Per Spectiva ha entrat en una dinàmica de contestar tot el que rep deixant poc marge al dialeg entre els diferents opinadors, preò es que sinó fos així potser no hi hauria diàleg. Personalment sino haguessin les opinions del Per Spectiva doncs participacia molt menys.
Vull afegir que Reflexions de Vilamajor és l'unic mitja que, ara per ara, tenim per expressar les nostres opinions, a més l'ha creat ell. Només faltaria que els de fora impossessin les regles. Si vol pot crear el seu propi forum i així poder posar vostè mateix les regles.
Per Spectiva, intenta aprendra de la reprimenda però estic amb tú. Com he dit diverses vegades fas una bona feina encara que t'has escorat un mica cap a un costat i has començat a criticar la feina dels demés i ho fas ratllant la descortesia. Caldria, com diu Decepcionat, que fessis un esforç per evitar confrontaments particulars i que deixessis als demés defensar-se (especialment els regidors o afins). Ànims