Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 1 d’abril del 2009

Quan...

Quan m'expliquis per què una setmana més tard del Consell del Poble, l'ajuntament convoca un ple per aprovar l'avantpla del POUM sense que hagi temps per fer rectificacions als suggeriments donats tindré motius per pensar una altra cosa.
Quan m'expliquis per què l'actual govern de l'ajuntament (CiU+PP+PSC) han canviat els criteris de quan era a l'oposició tindré motius per pensar una altra cosa.
Quan m'expliquis per què TOTS els polítics canvien d'opinió en funció del com bufa el vent tindré motius per pensar una altra cosa.
Quan m'expliquis per què la sostenibilitat ha de donar-se només al nucli i no als barris tindré motius per pensar una altra cosa.
I si, reconec que aquest no és el marc apropiat per parlar de les persones individualment. Et demano perdó per l'escrit anterior. Ha estat un calenton. Malgrat les nostres evidents diferències és un gustazo poder "discutir" amb tú. Tu poses la carnaza i nosaltres ens la mengem amb dret a criticar el seu gust. Sembla que es menys valori la teva feina quan és el motor de tot. Felicitats i reitero les meves disculpes pero hi han coses que me sobrepasan.