Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 18 d’abril del 2009

Impostos, insults i una nova guerra

Tres coses:
1.- Que mania té en Per Spectiva que els vilamajorencs i vilamajorenques paguem més impostos. Si els polítics creuen que paguem molt poc pels serveis que ens donen doncs que en retirin serveis . El preu polític que pagaran és que molt probablement no tornaran a ser escollits com a regidors/alcalde, però hauran fet molt per aquest poble ja que hauran disminuit el deuta. Que penseu que faran els polítics? Doncs endeutar-se per què volen mantenir-se al poder.
El fet que tinguem tants i tants serveis per un mòdic preu és culpa dels polítics els quals en les seves campanyes polítiques prometen més del que poden donar. És lícit que després els seus votants reclamen el que havien promés. Per que no hi ha un candidat que prometi reduir el deuta a canvi de la disminució del servesi prestats? Per què sap que no guanyaria. Per què sap que els ciutadans no volen. Quina solució busquem? Per què no ens gastem el 1.000.000 d'Euros del nou centre civic-teatre-cinema i altres funcions faraòniques per eixugar el deuta? NO. Això no ven.
Els polítics són uns covards que només volen salvar el seu cul per estar al poder.
2.- Per Spectiva, molt assenyadament vas decidir no publicar un article "insultant" cap al president de l'AAVV de les Faldes. Ara, públicament, insultes a LLengua Llarga dient-li que li cal un psiquiàtre. Estem d'acord que els articles de Llengua Llarga són inconexos i difícils de llegir i entendre, però no calia insultar. Senzillament no el publiquis.
3.- Acabada la guerra del POUM, ara s'ha obert un nou frot: els convenis. Tots vosaltres podeu llegir la carta d'en Joan Bruguera (Exalcalde) criticant durament a l'actual equip de govern. Ja ho havia fet la cap del partit d'ERC i fou contestat per Per Spectiva. Sembla que la lluita continua.