Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 4 d’abril del 2009

Resposta Pau

Totalment d'acord Pau, les llistes obertes fa molt de temps que haurien d'estar establertes, posaria les piles a molts que creuen que els seients del parlament tenen el seu nom, sortirien realment els polítics que valora la gent i no els que decideixen els partits, més d'una vegada s'ha reclamat des de diferents formacions, però no estan per la feina i en general com que la gent passa bastant, no hi ha una pressió per poder-ho plantejar seriosament i evidentment ja els interessa que segueixi així.

Intentaré respondre la teva pregunta, tenint en compte que no sóc cap expert.

Si no erro, sempre es pot fer un altre POUM, si el consistori ho considera oportú i s'aprova, ara bé un equip redactor val una pasta considerable i molt més important són les compensacions que s'haurien de fer si alguna de les zones canvies de qualificació.

Posem per cas, una zona qualificada de Planta baixa + tres amb local comercial, imaginem que la requalifiquem de zona verda, s'hauria de compensar al propietari per aquest greuge comparatiu.

Això es el que van explicar-me fa poc, davant la mateixa pregunta, segur que hi ha gent en aquest bloc que ens ho podrà explicar amb els ets i els uts.

Tens raó es molt legítim aprovar un POUM per només un vot de més, de fet no podem fer altra cosa que fer arribar al nostres polítics el nostre desacord al respecte i resar perquè s'ho prenguin seriosament i prenguin consciencia que hi ha molta gent que no hi estem d'acord.