Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 1 d’abril del 2009

Dat i beneít

Si he de fer cas dels comentaris que arriben a les meves orelles, si he de fer cas a la convicció del nostre alcalde, la veritat es que aquest POUM ja esta dat i beneit, així es el joc democràtic, mal que ens pesi ha alguns de nosaltres, les regles democràtiques i l'us que en fan els nostres polítics d'aquestes regles faran aprovar aquest POUM, nomes el temps donarà o treurà la raó. Trobaré a faltar la valentia democràtica de no haver consultat als vilatans i vilatanes que en pensen, a traves de les urnes. Trobaré a faltar la valentia democràtica d'incorporar altres punts de vista al POUM que no siguin exclusivament els propis de l'equip de govern.Trobaré a faltar la responsabilitat democràtica de signar un POUM on totes les forces polítiques hi estiguin representades.Trobaré a faltar l'interés de la gent en aquest POUM, sembla que en general tot ens la bufi i nomes saltem quan ens afecta personalment.

Intentar explicar el comportament dels polítics, els seus canvis d'opinió i de criteri, deixant a banda, enemistats, afinitats, interessos polítics i no polítics, directrius de partit etc.. es com intentar explicar la naturalesa humana, entren en joc termes com egoisme, narcisisme, odi, venjança, amistat, megalomania, amor, religió, avarícia, seny etc.. i això, senyores i senyors es feina, personalment crec que impossible, si els gran pensadors de la nostra història no ho han pogut fer, no ho farem nosaltres.

Dijous intentaré ser-hi en el ple, (merda em perdre el Polònia un dels pocs plaers que ens donen els polítics jejeje..), per si hi ha alguna sorpresa, si no es així estic segur que hi haurà gent que vigilara de prop com es desenvolupa el POUM.