Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 3 d’abril del 2009

Aclariments-Consell de Poble

Molt bé decepcionat, una dada més a tenir en compte i perquè la tinguin en compte, ara també et demano la teva col·laboració, en la tasca de posar llum a la foscor, si tens alguna proposta per mirar de trobar aquest consens que tots demanem fes-la arribar.

Per fi s'ha convocat el consell del poble per tractar entre d'altres la comissió de cultura, de la que formo part, serà el dia 4 de Maig a les 21 hores, al local de Can Vila.

Tornem al que algú criticava ahir, dia i hora conflictiva pels que treballem i tenim família, però per mi no quedarà, entre els punts a tractar esta la renovació de la borsa de voluntaris, segons la normativa actual i la renovació dels càrrecs i evidentment podreu gaudir d'un informe cultural preciós i acurat jejeje...

Aclariments de la meva intervenció ahir, per si de cas (vaig considerar que no era ni el lloc ni el moment de fer repliques):

Entenc que es en el ple d'un ajuntament i quan et donen torn de paraula, quan pots criticar el que calgui sense entrar en desqualificacions, els partits estan per ser criticats si cal i donar una estirada d'orelles si així es creu, no formo part de cap partit i crec que el GISP va cometre una errada greu al no ser-hi en el consell del poble i crec que era en aquest ple on s'havia de dir per respecte als seus votants, es d'agrair les disculpes inicials i reiterades després de la meva intervenció, no tothom sap demanar disculpes.

El meu comentari respecte a la participació, no era pensant en un referèndum (que seria genial eh!), si no més aviat consulta no vinculant que legitimés el POUM definitiu, al cap i a la fi hi han d'altres pobles que ho han fet i hi ha municipis a l'estranger que ho fan diverses vegades durant l'any amb temes d'interés general. Un POUM es tant important com decidir qui ens governa, si per una cosa votem perquè no poder votar l'altre?.