Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 2 d’abril del 2009

Participació

Com sempre, Perspectiva, brillant, moltes gracies per els teus càlculs, el dilluns, una part important de gent que va parlar, va demanar en un llenguatge maldestre i menys precís que el teu, precisament això:

  • Que es revisi en el creixement proposat , incloent el Creixement Virtual de NNSS = 1025 unifamiliars + 756 (? Disseminats) = 2.194, dintre de el 30% d’increment que demana la Gene. Petició feta en mes de una ocasió en diferents reunions de treball.
  • Que el calendari que es proposa, es rectifiqui per fer viable la seva proposta estrella : desubicar les fàbriques, fer la valoració en compensació i la posta en marxa del polígon de la plana, en el temps necessari per realitzar la proposta.
  • Que es separi les actuacions de millora urbana, dels nous creixements, ja que aquest fet, devalua i resta, dels els ja consolidats m2 d’equipament públic.
  • Que al igual que tu vares demanar, l’estètica de construcció, que tampoc es reflexa en les normes, també es reflectís en el concepte de paisatge i visual = alçades reguladores i amplada de vials.
  • Que no es ningunegi als petits propietaris, quant s’involucren les seves propietats i els seus drets, dintre del pla de “millora urbana”.
  • Ja que l’equip redactor que fa càlculs econòmics de previsió recaptatòria, fins el 2027, es demana que també es faci el mateix en la inversió publica de la previsió del cost de “compensació” prevista en cada etapa.

Be, esta clar que el Consistori el dilluns ens va oferir la possibilitat de fer un Brindis al Sol, per això, el torn de paraules del públic es produïa quasi a les dues de la matinada.

Esta clar que el consistori no te interès minimament raonable, en fer servir una eina de participació : el Consell.

Pregunto : el Consell te el mateix desinterès que el Consistori?

Perspectiva, no facis de regidor “alternatiu” perquè. NO hi ha POUMS ALTERNATIUS, el territori es el mateix, i el consens es important.