Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 22 d’abril del 2009

Sant Elies

Realment aquest dissabte pujar a Sant Elies serà complicat de nassos, s'haurà de matinar i tenim la predicció del temps no massa clara. Si que hi ha arrossada bé crec que es fidueà, almenys l'any passat era fideuà. La veritat que no hi ha massa espai, a banda del lloc central per ubicar-la, jo estic amb tu, aquest any amb gegants pel mig, no sé com quedara tot plegat i a mes en dissabte que puja molta mes gent. Tema carpes, jo i un amic vam ser els que vam pujar les carpes l'any passat, no direu que no feien patxoca, ens van arribar les queixes, primer d'un grup de gent que es pensaven que l'ajuntament les havia posat expressament per ells i d'altres perquè mai s'havia fet i deien que no quedaven bé, de fet l'alcalde també ens va fer un comentari al respecte. Personalment no posa en lloc que no es puguin posar carpes, en segon lloc crec que queden millor que tot de parasols, tercer si fa sol a l'esplanada central o poses alguna cosa per fer ombra o no es pot estar, en tercer lloc nosaltres només vam ocupar una carpa i mitja la resta la va ocupar qui va voler, quart si es posen bé crec que optimitza l'espai.Aquest any només pujarem una i ja veurem si la muntem, si ha de molestar molt, evidentment no la posarem. Informació rebuda dels geganters:
Es queda a 2\4 de 8 al pi novell Porteu calçat còmode Porteu aigua Porteu esmorzar Porteu el tickets del dinar Porteu crema solar Pels que pugen en cotxe Els gegants pujaran a peu, així que millor pujar abans de les vuit o després de les dotze Ompliu els vehicles al ser en dissabte pujarà molta gent i l'aparcament es limitat No correu.La gent puja a peu i no volem ni ser atropellat ni menjar pols Porteu els tickets Porteu crema solar Es dinarà cap a les 2.