Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 16 de maig del 2009

Polítics i associacions agafats de la ma

Tenim una nova polèmica. El "noi de la vila" critica a Joan Garcia per utilitzar els mitjans civils per fer oposició al govern. Estic totalment d'acord amb ell ja que les associacions de veins mai han de ser utilitzades com a plataforma per a fer política.
No conec gaire a Joan Garcia i realment no se quines són les seves intencions però a través dels seus escrits em dona la sensació que sempre ha lluitat per allò que no ha trobat correcte. Crec encertat que utilitzi tots els mitjans possibles per defensar les seves postures, sempre i quan no sigui un mitjà per fer política.
Sant Pere no està exempt de la utilització arbitrària de les associacions per fer política. Tenim exemples clars del passat i del present, i molt possiblement del futur. Sense anar massa lluny el nostre alcalde es va promocionar i va fer oposició descaradament mentre fou president de l'associació de Can Vila. Ara ha pres els testimoni en Jordi Bretran, membre actiu del CiU (casualment la associació que representa va estar en contra de la comissió d'urbanisme i, per contra no va aportar res al POUM per millorar Can VIla. Sospitòs.) O també a Can Ram, on el fill del J.L Bosque va fer de les seves (la majoria de vots obtinguts han estat de Can Ram. Manipulació?), o les Gegants amics de Higini Herrero els quals no van participar en Vilamagore mentre va governar ERC, o els Tripaires amb el GISP, i un llarg etc.
No t'ha destranyar Noi de la Vila, que els polítics utilitzin i dominin associacions manipulant els seus socis segons els seus interessos.
El que ma sobtat es que digui que Joan formara part de l'oposició. Per què no de l'equip del govern? Segurament per què Noi de la Vila es de dit equip. Com be ha dit: la gent no es tonta.