Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dilluns, 18 de maig del 2009

Parlem-ne

També he rebut el Parlem-ne però no em vaig quedar sorprés. La guerra entre els partits polítics fa molt de temps que dura a casa nostre. Cada cop més sovint es van perden les formes amb la perplexitat dels vilamajorencs i vilamajorenques . No ens mereixem cap polític, ni del CiU, ni d'ERC, ni ISP, ni GISP, ni C's, ni PSC.. Tots han demostrat que no lluiten pel poble sinó per sortir guanyadors en la seva particular guerra.
Fent un simil futnbolístic direm que tots s'estan preparant per la final de champions que es jugarà el mes de maig del 2011 (eleccions municipals). L'objectiu no és ajudar i lluitar pel poble sinó guanyar la final i sortir triomfadors. L'ego i l'orgull estan per sobre de tot. En aquesta moment la pilota es diu POUM, i es mou d'una porteria a una altre sense definir un resultat concluent. Haurien de jugar la final en un estadi buit, sense públic per saber com de sols estan.
Ara el CiU ha enviat als seus millors jugadors a l'atac amb la intenció de fer el major mal possible entre els seus acòlits (manipulats per les associacions que ells controlen). L'oposició carronyera, patètica, mentidera, manipuladora, ressentida, inútil i destructora (definició de CiU) passarà a l'atac amb més improperis. I així estarem fins l'any 2011.
Polítics, com va dir el nostre desaparegut Vilamajorenc decepcionat, feu la feina que tots us hem encomanat i deixeu-vos de romanços. Doneu pena, molta pena i sentim vergonya aliena de com us esteu comportant.
No em puc estar de dir que un suposat partit nacionalista català faci un escrit amb tantes i tantes errades ortogràfiques, amb tanta incoherència gramatical i sintàctica (sobretot el text "Parlem del Pla general" escrit pel nostre estimat alcalde). Abans d'atacar formeu als jugadors.