Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 23 de maig del 2009

Per SpectiVa: bon camí i bona feina

La diferència entre el passat i el present és l'existència d'un mitjà on tothom pot expressar la seva. Abans no existia Reflexions de Vilamajor. Ara si. I és gràcies a tú que ha hagut un moviment ciutadà.
Operativament, no ha hagut gaire diferència entre una comisisió (antiga) i una altre (moderna). L'únic que han canviat han estat els papers dels actors. Els que abans estaven a l'oposició ara manen. I el que abans manaven ara estan a l'oposició.
En conclusió: els que han liat tota la troca han estat els polítics i la ciutadania s'ha donat compte gràcies al teu bloc. Vet aquí el motiu de la lluita. Potser el POUM és una incoherent excusa motiu dels politícs per iniciar la guerra que ara estem vivint. A les properes eleccions,sinó es presenten altres canditats més qualificats, jo no votaré. És la meva forma d'expressar la desil·lusió, indignació i el fàstic que em provoquen els polítics que avui tenim (a nivell local, regional i estatal).
Bona feina Per Spectiva Moderador: Seguint les -úniques- normes del bloc, cal que l'autor de l'escrit anterior s'identifiqui d'alguna manera. De no ser així s'eliminarà el seu comentari.