Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dilluns, 25 de maig del 2009

Llançar-se al riu

Llegeixo les vostres opinions, Per SPectiva i Petitó, com sempre interessants, com sempre discrepants, per això les trobo molt educatives, dues visions ben diferenciades i normalment raonades, un amb molts arguments, números, estadístiques i didàctica, l'altre amb molts arguments, molt cor i molt esperit.Representeu una mica la divisió que actualment hi ha en el poble.
I jo em pregunto, no seria genial poder trobar el punt mig, el yin i el yang, no seria genial tenir uns quants comerços, una mica més de població (parlo del nucli), unes urbanitzacions en bon estat de serveis, uns impostos mes alts (tampoc excessius, justos simplement), no sentir pudors ni sorolls. Crec que en general un POUM que tingués aquests objectius com com a primordials, hagués estat consensuat per tothom.
Ara de moment ja es tard i malauradament he de dir, que realment en el nucli, la gent esta crispada molt crispada, sobretot amb els representants polítics, amb tots, la distància entre polítics i població cada dia es mes gran, es tal el punt, que des de la classe política no es pot entendre ni imaginar, que un grup de veïns, s'estigui movent per defensar allò que creu just i raonable sense altra pretensió, que la creença de fer el millor pel poble com a veïns (que això no vol dir que no estem equivocats), sense cap color polític i amb tots els colors polítics alhora, sense anar contra cap persona, posant molt cor i temps personal, simplement exercint un dret democràtic i normal en moltes societats.
Per cert no es el meu cas, però jo em llançaria encara que no sabés nedar, sense dubtar-ho ni una mil·lèsima de segon i no només pel meu fill, pel fill de qualsevol.