Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 3 de juny del 2009

Un parell de temes

Per Spectiva es queixa, i amb raó, del tractament d’un article en la revista nº 17 del butlletí de l’ajuntament “ La Clau”

ERC es queixa, i amb raó, per el mateix tema del seu article.

Aquesta revista ha canviat totalment, i sembla que a pitjor, dues “errades” molt greus (modificar els articles de dos grups del poble, un es d’associació de veïns i l’altre d’un grup polític), pitjor qualitat.

I el cost, es més baix o alt que en les anteriors?.

Tots tenim present qui la gestionava anteriorment i la cura que tenia en que tot surtis be. (Podem o no estar d’acord amb ell i les seves idees però la feina ben feta ha de ser reconeguda)

Però en aquest últim numero qui ho a gestionat, qui ho a compaginat, qui ho ha imprès, qui ha donat la conformitat final?

De moment pensaré de forma positiva, i vull creure que aquestes grans “errades” son tan sols això, Errades, tot i que no ho tinc clar ja que son masses coses les que han fallat en aquesta cadena i no crec amb les coincidències.

Canviant de tema,

To irònic ON:

“Per altre banda,i tal com un grup dir en l’últim ple, haure de demanar perdó al Parlem-ne i corresponentment al grup polític municipal que hi ha darrera d’aquest butlletí, per pensar i tenir idees diferents a les seves, per voler el consens ,i per més inri per expressar-ho en veu alta”.

To irònic OFF.

Parlant clar i seriosament crec que tots nosaltres, hem refereixo a totes les persones, de qualsevol partit polític, als que voten en blanc i els que no voten, NO DIEM PROU, tant a nivell local, com nacional, estatal, europeu i mundial, a la barbaritat, a la insensatesa, a la falta de respecte a les persones, a TOTS nosaltres, a ser educat, de quasi tots els polítics actuals, els quals nomes es preocupen de mantenir la poltrona, d’omplir la butxaca, d’insultar tant als que pensen diferents com als seus contrincants, a no buscar el consens i les idees dels altres per solucionar els problemes que tenim a tots nivells, localment tenim una exemple bastant demostratiu de molts dels punts anteriorment citats.

Ja se que per el Per Spectiva, això es ser un idealista, i que els idealistes no tenen cabuda en aquest mon, però el que no te present es que el mon ha evolucionat gràcies als idealistes i també a la utilització del sentit comú per aquests.