Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dilluns, 1 de juny del 2009

Opinió anònima 2

Al cap i a la fi, qui ho escrigui és indiferent. És igual que es digui Demos, Coherència, LLengua Llarga, Mon, NIna.... o no s'identifica. El resultat és el mateix: no es vol donar a conéixer.
Si les normes establertes eren que s'havien de identificar encara que fos amb pseudònim, doncs cal acceptar-les. La pregunta és: ha fet l'escrit sense pòsar pseudònim, o bé el seu pseudònim és Opinió Anònima? Es que he vist que hi ha un article que s'ha escrit amb aquest pseudònim i va ser acceptat en el seu temps. No seria coherent que ara es rebutgés.
No em puc estar de comentar el seu article. He anat a comprar l'Actualitat per comprovar si realment ha estat publicat i si, és cert, la carta al director existeix. Realment fa por pensar que les seves afirmacions són certes, encara que moltes d'elles ja havien estat comentades en aquest espai. Em dona la sensació, però, que la carta ha estat fruit d'una "calentada" i que podria ser una represàlia per haver estat acomiadat. No puc fer valoracions donat que només conec una part de la història. El senyor David ens ho podria aclarar participant en aquest espai o potser ho ha fet com Opinió Anònima?.
El que més m'ha sobtat, ha estat la renúncia de la regidora. Que una persona deixi la seva feina en una època de crisi, fa olor a xamusquina. S'obren tres opcions: la que apunta Opinió Anònima sobre que l'ajuntament vol estalviar diners però que entra en contradicció amb l'augment del planter de funcionaris; que li hagin ofert una feina irrebutjable; o bé que estigui fins els nassos del seu cap com a succeit amb altres regidors.