Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 18 de juny del 2009

Marxa, marxa, queremos marxa !!!!

Per Spectiva es evident que et va la marxa, espero veure't movent l'esquelet el divendres 26 amb l'Hotel Cochambre.

Evidentment es parla quan hi ha motius per parlar, fins ara no era el cas, per tant es lògic i coherent que s'escriguin opinions al respecte, amb una nova entrada al govern municipal.

Del GISP que vols que diguem?, que estan fent? hi són? fan alguna mena d'oposició? a banda de no mullar-se massa, jo veig que no es parla d'ells perquè pràcticament estan passant de puntetes per l'ajuntament, una veritable pena segons el meu parer, però la reacció no hagués estat la mateixa, en el GISP si que podem utilitzar l'adjectiu d'assenyats (un pèl massa i tot). Aprofito per enviar una abraçada en Joan Bosch, sé que estan passant uns moments delicats.

Per SPectiva, sé que et costa d'entendre, però jo no parlo en nom de ningú, diria el mateix si fos la Lola qui estigués actuant com s'esta fent, diria el mateix de la Cristina si fos el cas (de fet seria molt més contundent amb ells que amb d'altres), de qualsevol diria el mateix.

Quan s'ha vist en aquest poble, que un alcalde tingui tantes atribucions, vuit regidories. Si, es que no ha de donar a l'abast, així fa la mala cara que fa, no dubto de la seva capacitat, però no creus que un alcalde el que ha de fer es coordinar bé el grup de persones que hi estan en les diferents regidories? Tu creus que en un empresa mitjaneta, el jefe posa els totxos, fa els plànols, posa les rajoles, va a buscar el material, s'encarrega dels clients, porta la comptabilitat etc..... això en una petita d'acord però no es viable en una més gran. Han deixat les atribucions tres persones i dos del partit, hi ha una tensió palpable entre els treballadors de l'ajuntament, Un ex treballador molt emprenyat publica una carta(per cert encara estic esperant les explicacions en aquest bloc, a veure quan es decideix a escriure.), hi ha una mala maror generalitzada pels carrers amb els polítics, entra en el govern el Sr. Bosque (moltes vegades criticat pels mateixos que ara fan govern), tenim en marxa un avantpla de POUM poc consensuat, es volen prendre mesures contra el treballador despatxat per l'escrit a l'Actualitat i en canvi no es vol actuar contra una publicació "PARLEM-NE" que directament acusa i insulta a l'oposició i els seus votants i a sobre es un delicte ortogràfic (i mira que jo en faig de faltes).

Es possible que tots els que critiquem com s'esta actuant, estem equivocats, no dic que no, però no estaria malament fer una reflexió i pensar que al cap i a la fi només som persones, no deus i forà possible que els equivocats fóssiu vosaltres, els que defenseu tot el que esta fent el govern. Es evident que s'han millorat coses i d'altres s'han solucionat, però també es cert que s'estan fent coses molt malament.

Veus llegint el teu comentari, m'adono que si es fes un poliesportiu, en el lloc actual de la sala no forà el mes adient, es cert el tema de mobilitat, aparcament etc.. es podria posar en un altra lloc força més pràctic, de vegades estem equivocats, i què?, es humà, per això esta molt bé, blocs com aquests per sentir diferents opinions i de vegades rectificar la pròpia, ara, s'ha de saber escoltar i si cal, rectificar, encara que no ens agradi.

Això si, amb la sala polivalent el tema del xivarri continuarà, ja que és una sala pensada per això per fer gresca i xerinola.

Es evident que els del nucli estarem contents amb qualsevol cosa que es faci al nucli, ara mateix som els més mancats d'espais esportius, culturals i d'esbarjo.

Ho sento però la majoria de pares que han de portar als nens al futur institut, no estan d'acord amb la seva ubicació si no es soluciona el tema de les subvencions per transport i menjador, un ven de Faldes, Can Ram, Vallserena, Can Vila o del nucli, no tindrà dret a les subvencions, en canvi un veí de Sant Antoni que estarà a deu metres de l'institut si que tindrà dret, massa lògic no ho és, però la llei es així de xula, s'hauria de canviar o modificar per casos com aquest, evidentment aquesta llei esta equivocada i si nosaltres la hem fet nosaltres l'hem de poder canviar d'alguna manera o trobar un acord en el que tots hi guanyem.