Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 2 de juny del 2009

Relaxa't i reflexiona

Ho sento però no t'entenc.
Si dius que no has llegit el diari com pots emetre una opinió? L'escrit d'en David Portet es troba a la secció de Cartes al director. En tot cas la imfàmia l'ha fet en David i no pas el diari. A més parles en condicional. Ho sento però no puc donar-te la raó en la responsabilitat del diari. Precissament l'espai Cartes al Director és l'únic que l'editorial no es responsable. Es com si tú fossis el responsable de totes les opnions que es verteixen aquest bloc.
Quan dius que hi ha un, dos i tres informes, exactament a què et refereixes? Es que em dona la sensació que et sents al·ludit i encara no sé per què, bé, menteixo, crec entendre que és pel tema del Restaurant. Però, tú no vas lluitar per què el restaurant no tanqués però que es donés accès a les seves instal·lacions esportives? Arran d'aquesta polèmica no va sorgir una nova associació de veïns? Doncs no entenc per què et dones per al·ludit ja que literalment diu "...Parlo de la responsabilitat directe en el tancament d'un excel·lent i famosíssim restaurant del poble per la seva íntima amistat amb cert veí que no li agradava que aquest restaurant romangués obert...". No crec que faci referència a la teva persona i si ho fa crec que està equivocat. De tots els escrits que has fet jo entenc que la teva lluita anava encaminada a la recuperació de la zona esportiva i no pas en el tancament del restaurant. Es cert que un grup de veïns volia tancar-lo pels sorolls que provocava però tú ja has manifestat que no estaves d'acord (cronica d'una realitat possible i posant les coses al seu lloc).
T'has calentat i has dit t'has deixat anar. Reflexiona i analitza, potser veuràs les coses d'altra manera.