Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 16 de juny del 2009

Bosque

Soc ImPacient i vull fer un comentari
Que em dieu, que ara el Bosque és regidor (no a l'oposició) de l'ajuntament? Mare meu de tots els sants de la terra. No anem bé, gens bé. Tenim un govern format per PP, CiU, PSC i C's. Collons quina amalgama . Sabeu que és realment, un insult pel votant. Els politics diran que en un poble petit es vota a les persones i no a les sigles. I una merda. El polítics utilitzen les sigles per captar vots i es voten a les sigles i no a les persones.
Per Spectiva, la teva defensa ratlla un surrealisme kafkià. O ara et despertes o no t'enteres de la missa ni la meitat. Com pots dir que el Bosque és un polític assenyat? Que no tens memòria quan va ser obligat per l'Icart a deixar la seva regiduria (que formava part amb el CiU) a canvi d'un lloc de treball a l'empresa d'aigües, que no et recordes de la seva prepotència al capdavant de la regiduria que tenia, que no et recordes els "favors" que feia als seus amics de Can Ram, per què no et planteges per que a cada eleccions es presenta amb unes sigles diferents . Es clar, com només vens els caps de setmana o t'enteres del que passa entre setmana.
Ara es comença a lligar caps quan a la votació de l'aprovació de l'avantpla del POUM, el Bosque va dir que el seu vot positiu no era una carta blanca a l'ajuntament. Es clar que si, volia a canvi una regiduria però abans calia treure fora a la Navi, per què estic convençut que el Bosque serà el regidor a dedicació plena.
Regidor de transports? Suposo que tindrà molta feina controlant el metro, tren, autobusos, tramvies. Sembla cachondeo que tinguem un regidor de transports. El que passa que el Llesuy no li vol donar cap regiduria per que no es fia d'ell i per això han creat la regiduria de transports. Quina enganyifa. Fins i tot en Per Spectiva (la voz de su amo) no sabrà com defensar-ho.
He mirat per internet la biografia del Bosque i a què no sabeu quan es jubila? D'aquí dos anys, just quan s'acaba el mandat d'aquest govern de politiquillos de poca monta que desitgen el poder per sobre dels seus propis ideals. Recordeu que el PP i Ciutadans defensen la castellanització de Catalunya. I aquest són els nostre representants. DIMNISSIO, alcalde DIMITEIX que ningú, ni tant sols els del teu partit et volen.