Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 2 de juny del 2009

No diguis que ho tens al sac fins que no estigui ben lligat

T'aventures molt Per Spectiva. Les teves afirmacions o bé són degudes a què et sent atac personalment o bé per què tens informació que els altres desconeixem (com sempre).
Jo no entro a fer valoracions fins que no escolti l'altre part. Ara per ara ni crec ni deixo de creure en el que diu el senyor David Portet. No puc negar que algunes de les seves afirmacions són certes però desconec la resta.
L'ajuntament s'està desmoronant no només les parets interiors sinó també els fonaments. Vull recordar-te les multiples renúncies de regidors. Caldria conèixer els motius de l'acomiadament d'aquest senyor i si realment se li ha fet una mala jugada, la qual no descarto. I crec que l'alcalde ha de donar explicacions, almenys ha de defensar-se de les greus acusacions s'han fet contra el seu equip de govern. El silenci només porta a la confusió i mals enteniments.
Finalment, per què un diari no ha de publicar una carta d'un lector? Et consta que el diari s'hagi negat a publicar alguna carta dels progressistes? No entenc per què fots la culpa, en aquest cas, al diari.