Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Sobre lleis i molèsties "subjectives"

Les molèsties son subjectives sobretot si un té el domicili a Barcelona capital, ara bé, si un viu a 20 metres de la fàbrica Picart les molèsties passen de ser "subjectives" i esdevenen "objectives". Qualsevol veí que visqui a prop ens ho podria confirmar.

Sobre lleis, cal recordar que les ordenances municipals de Sant Pere de Vilamajor regulen amb claredat el problema de les olors, tant és així que l’article 154 de les vigents ordenances municipals afirma el següent:

Olors

És prohibeixen emissions de gas i manipulació de matèries que produeixin olors en quantitat que puguin ser detectables, sense instruments, a la distància d’un metre i mig del límit de propietat de l’activitat generadora durant més d’una hora diària.

  1. Tampoc no serà admissible que aquesta percepció duri més de quinze minuts al dia, si ha diluït prèviament els gasos d’emissió a la proporció de 1 a 50.

El problema rau en que l’Ajuntament no disposa de mitjans tècnics per tal de mesurar les molèsties odoríferes que la fàbrica provoca al tot el veïnat, per tant, cal concloure que les lleis municipals ens amparen, les olors son objectives pels que viuen al costat i que l’Ajuntament és el màxim responsable de que algunes de les lleis municipals siguin paper mullat.