Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 8 d’octubre del 2009

Prepotència, Ser superior, i el poble es tonto? Part I

Hola a tots, aquesta es la primera part d’un escrit que per la seva longitud he preferit dividir en 3:

Per Spectiva es una mica agosarat per la teva part donar una opinió com la que poses en el blog, sense contrastar l’altra banda, si ja se la resposta, es el teu blog i pots posar el que vulguis i tens raó.

Anem a pams, tu no estaves en el ple, o sigui que ho saps per terceres persones.

Segon, si haguessis estat hauries escoltat i entès que algú, ja havia notificat de paraula que marxava de vacances, i que el ple extraordinari d’agost no tenia data fixada.

La confirmació de la data del ple es sap un dia i mig desprès de que tots comuniquessin, per escrit, les dates de les vacances, si ho van fer junts o separats es indiferent, el fet es que ho varen comunicar abans i no desprès, de saber la data.

Deixant de banda aquest tema, tant important i urgent era que no es podia esperar fins a setembre? La resposta es obvia, NO ERA URGENT i no passava res per fer-ho més tard, però clar, demostrar la seva prepotència es més important que utilitzar el sentit comú i la lògica, tothom te dret de vacances, fins hi tot ell mateix.

El tema de Pinsos, com es que l’alcalde te una carta enviada per el propietari a l’ajuntament i els regidors no tenen ni copia ni informació, recordo que aquesta carta va arribar al mateix dia a l’ajuntament i que normalment abans de començar el ple es reparteix documentació als regidors, i aquesta no estava.

L’Alcalde la treu quan veu que el retret de l’oposició es la falta de informació i no abans? Que estem jugant una partida de pòquer i no trec l’as fins l’últim moment?

Va quedar clar que tots volen la deslocalització dins del municipi, també quedar clar que el cost per a l’ajuntament es el que s’ha de mirar, ja que el poble no ha de rebre les conseqüències, ni quedar hipotecat a llarg termini, recordo que ja hi ha una part compensada, que hi ha una part il·legal, que hi ha una part que s’ha de compensar, però no es el tot com sembla voler l’actual cap de l’ajuntament.