Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 9 d’octubre del 2009

Prepotència, Ser superior, i el poble es tonto? Part II

Hola a tots, aquesta es la segona part d’un escrit que per la seva longitud he preferit dividir en 3 parts:

Per un altre costat, el fet de constatar unes dades com son que amb un any i mig l’ajuntament a creat un deute de quasi 1,2 milions € no dona dret a fer fora a una regidora, que en cap moment va faltar el respecte a ningú, ja sabem tots que la prepotència de l’alcalde es el seu tarannà però això no li dona dret a fer-ho i que l’oposició en ple no li permeti aquesta actitud es totalment lloable.

Però fent una mica d’exercici mental, crec que les proves son clares, 1 trencament de pacte per no cedir a les seves pressions i dues persones del seu equip i partit polític, que deixen, fins hi tot les actes de regidors, ara pots dir per motius personals o el que vulguis, però realment crec que hi ha quelcom més i a sobre fa pudor.

I si vols girar la truita la podem fer girar com vulguis, tu dius que tot estava preparat i que a les sis del mati estava l’Actualitat al carrer, sento desil·lusionar-te, aquest divendres dia 2 d’octubre l’Actualitat del Baix Monseny va arribar amb més d’una hora de retard respecte l’horari habitual, ho se perquè la vaig anar a buscar a l’horari de sempre i no havia arribat, vaig haver de tornar més tard per comprar-la, de 6 a 9 i pico van 3 horetes llargues i el normal son les 8.

Però girem la truita, i si tot estava preparat per part de l’alcalde per no aprovar la moció del referèndum d’independència? Forçar a la oposició perquè saltes i realitzes aquesta acció i així evitar la votació?

Es de tots sabut que dins del equip de govern hi ha consignes dels partits que el formen,CiU, PP, PSC, Ciutadans??? o trànsfuga o “xupoptero”, sobretot en contra d’aquest moció.

Com pots veure tot es pot girar, no crec que l’alcalde ho hagi fet però tal com tu ho portes a terme tot es possible.

Ja hem vist on ens porta aquesta sistemàtica de funcionament de la política i dels polítics, tant a nivell del nostre poble com a nivell global de Catalunya i Espanya, volem realment continuar en aquesta espiral de:

- Els polítics guanyen el poble perd, les mentides, les solucions inexistents o no possibles, el tirar endavant “per els meus co....”, el no aglutinar sinó tot el contrari dividir, el no deixar participar al poble, etc.?

- O realment volem que la política sigui del poble i que guanyi el poble i amb ells totes les persones de forma individual, entre elles els polítics?.

Pots dir el que vulguis però si no comencem a lluitar per canviar aquesta dinàmica ningú ho farà, i la prova que el poble s’està començant a moure’s i a DIR PROU es per exemple, el referèndum per l’ Independència, es dir prou a la prepotència i altres petits gestos que fan avançar cap aquesta direcció.