Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 9 d’octubre del 2009

I al poble que? Que el donin per el ..........

Una cançó de la Trinca, que podem posar un altre cop d’actualitat en el nostre poble. Això mateix es el que esta fent el nostre Sr. Alcalde i alhora president del Consell de Poble, que TEÒRICAMENT es l’òrgan participatiu dels veïns de Sant Pere. I ho dic ben clar, TEÒRICAMENT, ja que a la practica es el President del consell qui fa i desfà i el poble tararà: * Es va proposar modificar el reglament del consell per fer-ho més participatiu i no polític:
  • Que el president no fos l’alcalde ni cap representant polític.
  • Que els regidors no fossin membres.
  • Que tots els partits politics, amb o sense representació en l’ajuntament tinguessin representativitat en el Consell.
  • Aquests punts entre d’altres coses per millorar i convertir realment amb un Consell del Poble de veritat i no el que es actualment, una forma de cobrir l’expedient i callar les veus participatives.
* El president va dir en l’últim Consell, recordeu, aquell que es va fer a Can Vila, un dia de cada dia a les tantes del vespres i sense quasi informació als ciutadans, fa ja més de 3 mesos, per veure l’informe de la comissió de cultura, un any desprès d’estar presentat i demanat reiteradament per la comissió que es fes, dons va dir que en un mes convocaria un altre consell per:
  • Resoldre la substitució del sots president, en aquell moment, ja portava quasi un any havent-la presentat, i en data d’avui continua en funcions ja que no s’ha fet efectiva al no convocar el Consell.
  • Resoldre el tema de la borsa de voluntariat.
  • Muntar una comissió d’estudi per la modificació del reglament del Consell.
De tot això res de res, no diuen ni mu, el President i alcalde no fa res, intenta no moure el tema i que cada dia que passi millor per ell, ja que li es un estrop que el poble pugui dir la seva. Això te un nom: PREPOTÈNCIA i si voleu aquí us deixo la definició de l’Institut d’Estudis Catalans: prepotent 1 adj. i m. i f. [LC] Superior en poder, especialment quan s’abusa d’aquest poder. 2 adj. i m. i f. [LC] Arrogant. Volem continuar així?, Per la meva banda no, jo vull un poble participatiu i decisiu en els temes que ens pertoquen, que la llibertat d’expressió sigui real, amb educació i tolerancia, i que ningú esta sobre de ningú.