Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 9 d’octubre del 2009

Prepotència, Ser superior, i el poble es tonto? Part III

Hola a tots, aquesta es la tercera i última part d’un escrit que per la seva longitud he preferit dividir en 3:

Vols més, també hi ha el detall que a data d’avui, l’informe de la comissió d’urbanisme 2009 del POUM 2008, encara no esta accessible a tot el poble en la web, i que curiós, el informa de l POUM 2006, si que hi es, coincidència que tant tu, Per Spectiva com l’alcalde, i vareu participar activament, ves per on, hi ha mala fe? Un descuit?............No ho crec, i que tothom ho sàpiga, es va demanar varies vegades, per diferents persones, veïns del poble, tant per escrit, com de veu, que posessin l’informe en la web, a data d’avui encara no hi es, ja fa uns quans mesos que esta fet i presentat al “Consell del poble”.

I un altre sobre el POUM, com es que en el POUM 2008 s’ajunta el informe de la comissió del 2006 i no l’informe de la comissió del 2009? Com tu ja saps l’informe de la comissió del 2006 va sobre un altre POUM en concret el del 2006, encara que tenen alguns punts en comú no son el mateix i la coherència, sentit comú i respecte a totes les persones que han participat en aquest en la creació del mateix, en conseqüència l’informe que hauria d’haver es el del 2009 i no el del 2006.

Dir a tothom “Si a tot”, com fa l’Alcalde, i desprès fer el que li sembli perquè ostenta el poder es prepotència, rallant el sentit dictatorial.

Comentes que aquest govern ha fet coses bones, no t’ho discutiré, tens raó, però resulta que n’ha fet moltes més de dolentes, sense pensar les conseqüències futur, nomes mirant el seu propí interès i el interès a curt termini.

Que sàpigues, i jo se que ho saps, que tots el governs a tots els nivells que han estat dolents per el poble, com per exemple les dictadures, també van fer alguna cosa bona.

El nostre ajuntament actual va per aquest camí.

Simplement, crec Per Spectiva que si amplies les mires veuràs que no es or tot el rellueix.