Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 26 de març del 2009

A voltes amb el POUM de SPV

Com ja he comentat, visc a SAV, però segueixo amb interès el tema del POUM de Sant Pere. Enllaçant amb les aportacions d'ERC i ISP que ens ha facilitat en PerSpectiva, he pogut comprovar que, al parlar de les actuacions a Can Castellà (Institut), es feia menció en tots dos casos al carrer obert per l'Ajuntament de Sant Antoni, que els hi resulta estret per enllaçar les dues carreteres i no facilita la sortida de Sant Pere. A veure, la meitat del carrer de Sant Jaume (que és com es diu el carrer) ja estava oberta fa temps, des de que es va fer l'actuació de Can Sauleda Nord, i l'allargament s'ha produït amb la mateixa amplada que ja tenia la resta de carrer. Així mateix, voldria recordar que la conversió de Can Castellà en zona d'equipaments per la instal·lació de l'IES es va produir amb la redacció del POUM realitzat per l'actual consistori (fa dos anys). Així, que no ha d'estranyar que el carrer s'hagi obert com s'ha fet. A banda, em permetreu pensar que, exercint el dret legitim de tothom de defensar els seus interessos, no s'ha de "castigar" a uns perquè uns altres no tinguin resolt un problema de comunicació (endèmic, per cert). I quan parlo de càstig em refereixo al pas d'autocars (mal menor, si ho mirem bé, ja que els horaris de l'IES són molt concrets), però si al moviment constant de cotxes des de i cap a Sant Pere i sobre tot de grans camions (PICART) per una via urbana en zona residencial, aquests si en hores intempestives, com podem comprovar els que ens llevem molt d'hora per anar a treballar.
La manca de connexió entre el nucli i els barris de Sant Pere fa molt de temps que cueja (ho sé perquè fa més de 20 anys que estava a SPV, abans de viure a Sant Antoni), i no sembla que cap consistori hagi posat fil a l'agulla. Així que estarà bé que aquest es preocupi de tenir en compte les aportacions dels seus grups municipals (ERC i ISP) per realitzar un accés paral·lel (o no) per l'IES.