Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 17 de març del 2009

Tornant a l'atur a Vilamajor

A punt com deu estar el termini per adjudicar les obres finançades pel Fons d'Inversió Local extraordinari, seria bo que un cop adjudicades, els Ajuntaments de Vilamajor publiquessin a quants aturats han contractat les empreses guanyadores, i quants d'ells són aturats locals ja que, en teoria, aquest és l'esperit del Fons, o no?. Molt en temo, però, que ni els ajuntaments publicaran res, ni les empreses contractaran a ningú. Espero, de veritat equivocar-me, i si es així, ho declararé sense cap problema en aquest espai.
Respecte al tema de la utilització de la zona esportiva del nou CEIP, i anant per endavant que soc de SAV i no tinc fills en edat escolar o adolescents, és a dir, que se'm pot considerar "neutral", volia comentar que ahir precisament a El Periòdico hi havia una notícia relacionada amb els problemes del nens que juguen a pilota en places, ocasionant molèsties als veïns i contravenint les ordenances de civisme, i es donava com una possible solució la utilització de patis escolars fora dels horaris lectius. Això a Barcelona, a Santa Coloma i també a Badalona. Crec que ja hi ha alguna població a Catalunya que ho estan fent, així que no crec que el Departament posés cap pega, existint precedents, sobre tot, si com es planteja en l'escrit d'en PerSpectiva, es feia una petita modificació per separar la zona estricament escolar del poliesportiu.