Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 31 de març del 2009

La recta final del POUM

Una setmana i mitja a passat des del Consell del Poble fins l'aprovació de l'avantpla. Poc temps per fer les rectificacions suggerides. Estava clar que per l'ajuntament (Ciu+PP+PSC) tot estava donat i beneït i que el tràmit del consell era això, un tràmit.
Per Spectiva té el terrible defecte de pensar que els suggeriments dels altres es troben sotmesos o vinculats a "revenjes". Quina lògica tant simple. "Piensa el ladron que todos son de su condicion". A l'gual que Per Spectiva ho pensa, la resta de gent, com s'ha dit en nombroses vegades, que Per Spectiva és la veu "no oficial" de l'ajuntament, per tant, els seus criteris no són objectius. La seva defensa absoluta que fa del que fa l'ajuntament és legítima però que no critiqui al altres per defensar a altres opcions polítiques.
Finalment, la sostenibilitat està molt bé, però que en pensa la gent que hi viu al poble? Vol tenir un creixement tant gran? Els únics beneficiats són aquells que tenen les seves "torretes" al costat del nucli, com Can Derrocada.