Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 5 de març del 2010

Trobada per parlar

A Per Spectiva i a tots aquells que estiguin interessats, el dissabte a les 12:30 hores hi seré a Can Noguera prenent una cervesa. Convido a tots aquells que vulguin conéixer la meva posició o bé aquells que vulguin expressar la seva opinió, a venir per fer una xerrada-tertulia regada amb una bona cervesa del Montseny.
Abstenir-se els que vulguin mal rotllo, causar discussions o que no tinguin argumentacions. Es tracta d'una trobada d'amics, de veïns, de persones.
Parlar i compartir enriqueix.

2 comentaris:

  1. Parlant la gent s'enten, naturalment. Llàstima que alguns tenen -no ho dic pas per tu- el costum de començar a parlar i remenar sobre temes que no han madurat, i que quan maduren, cauen pel seu propi pes.

    És aquesta la segona acepció, amic, de la paraula "demagògia", en estricte sentit; un esport força practicat al nostre municipi.

    Malauradament, dissabte no podré assitir a aquesta reunió. No obstant la meva opinió i els meus arguments ja estan escrits, picats i repicats, i us demano que, en la mesura que volgueu, els tingueu en compte.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.