Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 3 de març del 2010

La controversia de La Fàbrica: unes preguntes a FS

FS, al meu comentari a la teva interessant aportació sobre el tema de la fàbrica, vull sumar-hi ara unes preguntes directes i obertes a l'audiència que ens llegeix:
És el teu criteri (i coincidim a excepció d'un matís temporal en el primer punt): 
a) Restaurar La Fàbrica però per a altres finalitats.
b) Construir, quan sigui, una nova sala polivalent fora del nucli principal.
c) No ens podem gastar 2,4 (1,6) milions d'euros en els moments actuals.
I jo et pregunto:
c) S'ha d'aprofitar la subvenció i construir la nova sala polivalent abans de què la subvenció es perdi? (I no val l'impossible de destinar-la a altres finalitats), o s'han d'esperar, malament rai, altres temps per fer l'equipament.
d) Si la resposta a l'anterior pregunta és ajornar la construcció de la nova sala, i tenint en compte la resposta a): ens haurem de quedar sense sala polivalent al nucli durant un temps indefinit? (Perdó: haurem de seguir utilitzant la carpa durant un temps indefinit?).
Finalment: sumem les peces del POUM al tema de Pinsos Picart. Et pregunto:
e) Coneixes algun altre equipament que acompleixi tant magníficament els requeriments d'una sala polivalent com la que volem, tant a tocar de la mà com la Zona Esportiva de Can Derrocada?
f) No seria hora ja de pensar seriosament amb la zona esportiva de Can Derrocada, perfectament adaptada a la normativa, i ambs espais veritablement polivalents com gran espai d'activitats socials i ciutadanes, l'únic equipament d'ús immediat i a tocar de Torre Roja, fora del nucli i ara, amb el camí de Can Tona, ben aprop de Vallserena, Can Vila i Can Ram, i amb la potencialitat que hi dòna, a més, el desenvolupament del projecte del Parc Urbà de Llevant?

Agrairia la teva resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris.