Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 9 de març del 2010

Clar i català: poseu les coses clares, sobre la taula

Fins ara només sabem que es demana reobrir La Fàbrica fent-hi consolidacions estructurals, i ajornar "sine die" la construcció del nou local municipal. Tot i concreta, aquesta demanda deixa molts fils sense lligar. Per aixó, conèixer la posició de l'AVVSPV en totes les vessants conceptuals i temporals del tema, resulta definitivament indispensable per a prendre -o no- partit enraonat i responsable en la qüestió.
Pregunto:
  1. Quant pot costar arranjar mínimament La Fàbrica? I quant costaria reobrir-la amb el compliment de les normatives vigents?
  2. D'on han de sortir els diners per fer una o altre cosa? I si la subvenció del nou local no s'hi pot aplicar?
  3. Quina és la tàctica: reobrir La Fàbrica complint les normes actualment vigents per aquests tipus de locals i activitats, o fer només les consolidacions estructurals de l'edifici?
  4. De reobrir-se, fins quan hauria de durar La Fàbrica (quin és l'horitzó temporal)? La reforma de La Fàbrica, substituiria a la construcció d'un nou local municpal polivalent? Fins quan?
  5. Què passaria amb La Fàbrica, cas de què es fes més endavant un nou local polivalent? 
  6. On s'hauria de fer el nou local polivalent, en el seu cas?
  7. Ha d'entrar en joc -raonablement- l'equipament de la zona Esportiva de Can Derrocada en el futur dels equipaments (públics o privats) del municipi? Quina és la posició dels dirigents de la AVVSPV al respecte?
Posats a ser "nuclimiliants responsables", les respostes a aquestes preguntes ens aclaririen moltes coses, i t'agrairia, Joan, que les contestessis, bé sigui a títol personal o en alló que es pugui, com reflex de l'opinió de la pròpia AVVSPV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris.