Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 4 de març del 2010

La Fàbrica no compleix la normativa, ni Pinsos Picart, ni l'Ajuntament, ni Can Ram, ni La Rectoria.....

En referència a l'article "La Fàbrica: una il•lusió impossible" del dia 3/3/2010 i publicat al bloc Reflexions de Vilamajor, vull fer les següents puntualitzacions.
1. Per Spectiva fa al•lusió a la Llei 3/1998 d'Intervenció Integral de l'Administració Ambiental, concretament diu: “L'activitat que allí es desenvolupés, estava afectada des de l'any 1998 per la Llei 3/1998 d'Intervenció Integral de l'Administració Ambiental, i el Local Social "La Fàbrica", s'hi havia d'haver adequat en un termini que va finalitzar el 2007, precisament el 2007, quan es va clausurar.”
He cercat l’article que fa referència i l’he trobat essent el seu contingut:
Disposicions transitòries
Primera
1. Les activitats autoritzades amb anterioritat a l'entrada en vigor d'aquesta Llei i que estiguin compreses en l'annex I han de sol•licitar la corresponent autorització ambiental abans de l'1 de gener del 2007. També l'han de sol•licitar si abans d'aquest termini duen a terme un canvi substancial de l'activitat.
He consultat totes les activitats compreses en l’annex I i no he trobat cap referència a cap activitat on pugui encabir-se La Fàbrica. Agrairia a Per Spectiva que m’aclarís aquest aspecte.
Tot al contrari, dins d’aquest Annex I he trobat:
4. a) Escorxadors amb una capacitat de producció de canals superior a 50 t/d.
b) Tractament i transformació de matèria primera per a la fabricació de productes alimentaris a partir de: Matèria primera animal (que no sigui la llet), amb una capacitat d'elaboració de productes acabats superior a 75 t/d. Matèria primera vegetal, amb una capacitat d'elaboració de productes acabats superior a 300 t/d (valor mitjà trimestral).
Una activitat on es troba englobada la fàbrica de pinsos Picart, la qual és manté en funcionament malgrat que des del 2007 hauria d’haver aturat la seva producció. Malauradament no ha estat així i , tal com manifesta Per Spectiva en el seu article el responsable és l’ajuntament i no complir la normativa pot “estaria assumint greus responsabilitats per prevaricació, és a dir, incorrent en un delicte”
Que cadascú extregui les seves pròpies conclusions però jo tinc una frase que utilitzo molt: o todos moros o todos cristianos .
Podeu consultar la llei clicant AQUÍ.
2. Cert és que La Fàbrica no compleix amb la normativa de seguretat però com la majoria d’instal•lacions municipals. Us poso algunes com a botó de mostra:
a.- L’ajuntament no es troba adaptat per a persones de mobilitat reduïda, no disposa de panell informatius sobre quines són les rutes d’evacuació en cas d’incendi, no disposa de sortides d’emergència i no disposa del nombre d’ extintors reglamentaris.....
b.- El local social de Can Ram on es fa el casal d’estiu per a menors d’edat no es troba adaptat per a persones de mobilitat reduïda, no disposa de panell informatius sobre quines són les rutes d’evacuació en cas d’incendi, no disposa de sortides d’emergència i no disposa del nombre d’ extintors reglamentaris....
c.- El local social de Can Vila no disposa de panell informatius sobre quines són les rutes d’evacuació en cas d’incendi, no disposa de sortides d’emergència i no disposa del nombre d’ extintors reglamentaris....
d.- La Rectoria no compleix res de res. És una bomba de rellotgeria que en qualsevol moment pot esclatar amb unes golfes i un trasters plens de material inflamable. Fins i tot, una obra nova com és la sala Oril•la no té sortida d’emergència, ni es troba adaptada per persones de mobilitat reduïda.....
I així podria anar un per un a tots els locals i et puc assegurar que cap compleix la normativa.
Per tant. Totes les afirmacions que es fan en dit article (que són certes) entren dins del món de la demagògia i les quals només serveixen per justificar el que és injustificable.
Com he dit abans: o todos moros o todos cristianos
FS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris.