Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 30 de setembre del 2009

La darrera peça del puzzle. (O la primera?)

Sr. Ezpeleta, li volia donar a vosté l'oportunitat d'explicar-nos-ho, però, en fi. Investigant una mica, tota la informació està només a un "clic": 1- Anar a aquest enllaç i clicar sobre el full de la dreta. Mirar al final. O bé aquí. 2- Ara anar a aquest altre enllaç i introduïr les dades.
3- Per últim obrir el cercador web (Google) i posar, entre cometes, els dos cognoms. Seguidament la paraula matagalls.
Le voilà! Que cadascú tregui les seves pròpies conclusions. Qui es posa a la palestra, s'exposa a l'opinió pública, i més en aquest poble.
Fem el supòsit de què s'intentés vendre la casa. Fem el supòsit de què ja estigués aparaulada, o fins i tot pagada una paga i senyal. Fem el supòsit de què el comprador es fa enrera en comprovar la incomoditat real de la granja, quan es pensava que el tema estava arreglat. Fem finalment el supòsit de què aquesta situació causi greus perjudicis al venedor. Tant si aquest supòsit és cert com si no ho és, seria bo conèixer de primera mà la realitat, doncs si va haver de deixar casa seva per les molèsties de la granja, i si fins i tot l'ombra de la granja el persegueix després, crec que és un motiu més que suficient per buscar justícia, i una raó de pes per entendre millor tot el què està fent. Haver començat per aquí, home! Si fos aquest el cas, pot comptar amb el meu -anònim- recolzament per ajudar-lo, com menys, a compensar -amb justícia que no amb revenja- el dany moral que aquesta situació li està produint. Però estic d'acord amb en Rosebund i en Per Spectiva de què l'Alcalde no ha de ser el seu enemic, sinó el seu aliat: pacti i plegats serà més fàcil fer justícia i arreglar ràpidament la situació. La revenja és figa d'un altre paner.