Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dilluns, 14 de setembre del 2009

Que sonin les campanes

Que sonin les campanes

Quan es va electrificar el campanar retirant la maquinaria manual, es va deixar que les campanes callessin de les dotze a les set del mati, desprès de unes setmanes, el poble va demanar de tornar al sistema de sempre, ja que estava acostumat a sentir les campanes quan les necessitava e ignorar-les quan no l'hi eren necessàries.

Curiosament el nostre propi cos s’habitua necessàriament i detecta el que es necessari i el que no.

Picart

1 La fabrica i botiga entre els carrers Nou, Montseny, Sant Nonet (carretera) i Comptes de Barcelona, ja esta del 1987 compensada, per quan deixi la activitat i poder fer pisos : planta baixa i tres, per tant el POUM ho hauria de respectar i no entrar-ho dintre de la nova requalificació, al igual que les cinc petites propietats en front de l’ajuntament del carrer Nou.

2 La pastilla entre la avinguda de San Elies, San Nonet (carretera), carrer Nou i la plaça del ajuntament, és inevitable (junt amb l’ altre part de la fàbrica del punt 1), de complir la normativa de trasllat a un polígon industrial.

Considerar la part corresponent a la empresa: el magatzem, i la part fora de normatives els túnels i on es fabrica, evidentment s’ha de mirar com es regularitza i es trasllada amb el resta que ja esta compensat (1).

3 La masia i el seu entorn, qualificat del 1987 com a parcel·les de 400 mts. (o sia que la masia es podia enderrocar). Un bon estudi urbanístic i econòmic ens daria la possibilitat de valorar si el poble pot pagar que no hi ha dubte es un prestigi, de tenir l’alcaldia en una masia del segle XVII.

Cap de els tres supòsits, desprès de tans mesos de tecnis i diners, no estàn reflectits en el POUM.

(Com anecdota si que hi ha el barri del Mirador)

Un bon any lectiu