Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 1 d’octubre del 2009

El joc brut dels anònims

Sr. Ganàpia,

Ens ho temíem, no es capaç vostè d’acreditar documentalment les seves afirmacions, i a més, s’amaga darrera d’un pseudònim per evitar posar en evidència els seus interessos, legítims, no ho dubto, però interessos al cap i a la fi.

Jo també tinc els meus interessos, i els defenso i els defensaré amb tots els recursos legals de que disposo, i quan dic tots, vull dir TOTS, qui em coneix personalment sap que ho faré, no dubto que vostè també ho sap, en aquest litigi anirem fins al final, peti qui peti. La nostra voluntat es ferma, disposem de recursos i estem ben assessorats.

Li recordo que les operacions entre particulars son lliures i només afecten a les persones que intervenen, vostè no té dret a especular sobre cap afer de la meva vida privada, primer, perquè vostè no intervé en ella i per tant no és ni beneficiari ni perjudicat dels meus actes (si això no és cert, faci-m’ho saber si us plau i rectificaré), segon, perquè jo he defensat els mateixos arguments des de fa anys, no només ara, i puc acreditar-ho, i tercer, perquè jo no vull que vostè intervingui.

Ara bé, hauria de saber que les accions de les persones que ostenten càrrecs públics estan subjectes a la fiscalització de tothom perquè afecten al conjunt dels ciutadans. El senyor Llesuy és el màxim responsable del desori de la Granja de Les Pungoles, la seva frivolitat quan era candidat li va fer prometre i afirmar coses de les quals s’hauria d’avergonyir, i la seva manca d’autoritat ha generat el desgavell que ara vivim, ha preferit deixar en mans del jutge la solució de la granja per evitar sortir escaldat i no s’adona que es impossible satisfer a tothom, algú haurà de assumir les seves responsabilitats, el propietari de la Granja, el Consistori o l’alcalde personalment, la pilota no està en la nostra teulada, no ha estat mai, nosaltres només som la part més feble, la més perjudicada per les molèsties ocasionades, per les despeses econòmiques en litigis que podien haver-se evitat i pel desgast personal que patim des de l’any 2003, o es pensa que jo estaria perdent els temps amb vostè ara mateix?

Sr. Ganàpia, de les seves intervencions en relació al problema de la granja "Ramos e Hijos SL." encara no coneixem els seus arguments, si es que els té, ens agradaria saber que n’opina de tot plegat, enriquiria el debat i el portaria a un terreny més "administratiu", recordi que parlem de irregularitats administratives, presumptes delictes de prevaricació i presumptes interessos no declarats.

Miri Sr. Ganàpia, el fet de no amargar-se sota un pseudònim té alguns avantatges, qualsevol persona que tingui un cert interès en conèixer de primera ma informació que pot comprometre als gestors municipals, només ha de posar-se en contacte amb mi, així de fàcil. Reconec que també té inconvenients però, estic disposat a córrer el risc.

S’imagina que algú hagués gravat les converses mantingudes amb els responsables municipals?, o amb els diferents agents que han intervingut en la tramitació d’aquesta llicencia ambiental?, la veritat es que no tindrien validesa legal davant un judici, ara bé, les cintes no tindrien preu des del punt de vista polític, i dono fe perquè he assistit a quasi totes les reunions i he sentit coses de les quals encara no dono crèdit.

S’imagina que algú volgués posar en coneixement dels mitjans de comunicació aquestes converses o e-mails?, jo no ho faria mai, però no tothom es tan prudent.

S’imagina que algú capaç de mobilitzar a 500 persones entre Les Pungoles i Can Miret estigués disposat a explicar als seus conciutadans quina mena d’alcalde tenim?, la veritat es que el senyor Llesuy només té 363 vots (el 12% de la població censada), no es un alcalde que representi la sensibilitat de la majoria de la nostra població, només cal recordar la desbandada de regidors dels últims anys i la intenció ferma d’omplir d’habitatges plurifamiliars tot l’espai comprés entre el nucli urbà i Sant Antoni, algú li ha dit ha aquest "nouvingut" com volem que sigui el poble?, que parli amb els veïns que han nascut aquí i ho sabrà.

En fi, Sr. Ganàpia, si vol fer hipòtesis de futur, podem seguir jugant, ara bé, ha de saber que en aquest terreny qualsevol disbarat és vàlid, però si realment vol aportar llum a l’afer de la granja de Les Pungoles li demano concreció, arguments, proves, informació, etc... i aleshores m’hi trobarà, en cas contrari, em reservo el dret de no perdre més el temps amb vostè i pagar-li amb la pitjor de les ofenses, la indiferència.