Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 11 de febrer del 2010

Querido amigo Joan

Vuelvo por este foro, para pedirte una cosa
Deja de representarme, o cambia el nombre a la asociación de vecinos a la que representas, porque yo soy vecino de Sant Pere,  de un barrio diferente al tuyo, y cada vez que utilizas la asociación de vecinos de Sant Pere, me estás utilizando, tus cartas al panfleto en nombre de la asociación me parecen burdas y oportunistas. Ya está bien de que hagas politica desde una asociación de vecinos,con la complicidad de algún mal llamado periodista. Estoy harto de tu demagogia, de tus propuestas populares, y lo que ya me parece el colmo és utilizar la carta de tu amiga en la cordinadora del 13D, al periodico, para ser el salvador ¿ de que ? Eres un aprovechado, si quieres hacer politica, perdón , oposición, hazlo desde donde toca, y no te refugies en una asociación de vecinos, a los cuales yo pertenezco, y no nos sentimos representados por ti.
PD: Sr Flamarique,¿ donde podemos poner el vivero de empresas?

2 comentaris:

  1. Estimat Rosebund, en el meu poble hi ha un govern que no em representa i democràticament em tinc que aguantar, això és una democràcia i la respecto, faci vosté el mateix tant omplir-se la boca de democràcia, si vol parlar en nom dels veïns, presentis quan toqui renovar càrrecs i surti escollit(això m'ho van dir fa poc membres del govern), aquestes son les regles i llavors en tot cas intenti canviar el nom de l'Associació.
    Vosté pot discrepar tant com vulgui, esta en el seu dret, jo faré legitimament el que cregui convenient, sempre donant nom i cognom no com vosté que llença diatribes sense arguments des de l'anonimat, el que fa demagogia és vosté.
    Per cert no tinc el plaer de conèixer la sra. Arantxa(crec, en tot cas no tinc al cap qui és), en tot cas la seva intervenció ha estat molt positiva.
    Com sempre esta convidat a qualsevol de les assemblees de l'Associació on podrà expresar lliurement les seves idees.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.