Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 25 de febrer del 2010

Escoltar els veïns

Dèficit, impostos i recuperació econòmica.
Fa mes de quinze anys, el projecte de la portada d’aigua potable al poble per la ATTLL, va se un esdeveniment digne de noticia a Sant Pere de Vilamajor.
Ja se sap, els projectes, son llargs, molta paperassa, converses, expropiacions, etc........
El projecte de les canonades, instal·lades per l’equipament de la ATTLL va de Faldes a Can Ram, de les hores provisionalment, es subministra l’aigua al inrevés, iniciant amb un tub de 10 cm. de diàmetre, o sigui de Can Ram a Les Faldes, amb 3 o 4 sistemes de bombeig, per superar el desnivells, i que fins el dia de avui han contribuït a les restriccions ja cícliques del mes de juliol.
En el seu dia el Govern anterior, al no poder desencallar les obres de subministrament d’aigua, opta, en un intent responsable de les necessitats del municipi, de desviar la subvenció per la substitució de les “5” encavallades aluminoses de la part central de la sala polivalent, a accelerar la portada d’aigua a Sant Pere, però :
Ja se sap, els projectes, son llargs, molta paperassa, converses, expropiacions, etc........ 
Definitivament, la subvenció de la reparació de la sala polivalent es desvia a la reparació de enllumenat. 
Al dia de avui podem celebrar els Santperencs, que l’aigua de la ATTLL ja ha passat les portes del barri Les Faldes, i ja falta menys per prescindir d’un equipament “provisional” de bombeig forçat i poder evitar, si mes no per aquest motiu, les restriccions d’aigua del proper (?) mes de juny ( l’altre motiu de restricció es la contaminació de pous per purins de Vallserena, que també patim de fa anys). 
Ja se sap, els projectes, son llargs, molta paperassa, converses, expropiacions, etc........ 
Es una gran ventada d’aire fresc, sentir com els veïns opinen atapeïts en una de les sales que ens queden, i un orgull que el Sr. Alcalde vingui a escoltar. 
Arribat aquest punt, que la recuperació econòmica es dura i llarga, però no dona alegries, els veïns, independentment del barri que siguem, agrairíem a qui administren uns diners i uns terrenys, que son de tots, es deixessin de discussions egòlatres i partidistes, i facin realment pinya per optimitzar l’ús del diners públics, a part de augmentar el impostos. 
Que NO malmetin alegrement el terreny públic que anys i panys ha costat de conseguir, posant la clàusula de blindatge a partir les properes normatives del POUM, quan una part de la propietat municipal estarà empenyorada.
I sobretot am la transparència que calgui, perquè si els em triat es perquè ens ho expliquin, ens contestin, actuïn amb responsabilitat i no es passin de maleducats. 
Mon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris.