Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 3 de febrer del 2010

Sobre demaògia barata

Sr. Setze Jutges,
- Primer, quan llegeixi i escrigui tingui una mica de cura, el meu cognom no es Flamerique sinó FLAMARIQUE.
- Segon, tingui la bondat de llegir tot, han estat dos articles d’opinió.
- Tercer, si llegís el segon article sobre el tema veuria que era i es una idea oberta a madura, a consensuar, a buscar la forma per adequar-la al nostre poble, tal com han fet els dos links que vaig posar com exemples, NINGU de la comissió ni jo mateix, hem tancat les portes a parlar i buscar la millor forma, l’equip de govern capitanejat per el Sr. Alcalde no ha tingut, ni te, la intenció de consensuar, ni aquest, ni cap punt del SEU “POUM”, per a ells es una idea absurda, al igual que per vostè es demagògia barata, be, queda demostrat que es possible i que la idea es bona i que s’ha de treballar.
- Quart, gràcies per considerar que tinc tanta influencia com per fer pujar el pa ara haure de mirar com fer-ho per baixar, estem amb crisi i es un dels aliments bàsics de la nostra cadena alimentaria.
- Cinquè, gràcies altre com per considerar-me tant important i influent com per ser jo sol, com a Sergi Flamarique, una opció política. Sento decebre les seves esperances, però com a individu no soc cap opció, sí soc un veí de Sant Pere, que penso, participo, opino per aconseguir millorar Sant Pere i el benestar dels seus veïns al igual com de Catalunya. Ara ve com a individu que participo en els esdeveniments i el futur d’aquest poble si que estic dins d’una opció política com es ISP, que no hem coarta la meva llibertat personal a poder estar, pensar i opinar com a Sergi Flamarique i que te el mateix objectiu: aconseguir millorar Sant Pere i el benestar dels seus veïns.
- Sisè i últim, tanta por te de mi que s’amaga darrera un pseudònim?

1 comentari:

  1. Bona rèplica Sergi.

    Penso no obstant que comprar 10.000 m2 de naus per fer-hi una mena de "vivers" d'empresa, no és una opció que calgui defensar. El Sr. Alcalde, en això, també hi posa el seny que la rauxa, per definició, no està cridada a posar. I ho dic, no per defensar en Llesuy, sinò perquè, en aquest tema, també té raó.
    Sota el meu punt vista, és clar.

    ISP, benvolguts, no us heu destacat especialment per una concepció enraonada del nostre municipi. (Sigui dit en tó de polèmica).

    Parlem-ne?

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.