Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 29 d’abril del 2010

Volen convertir Sant Pere de Vilamajor en el "Sàlvame Deluxe" del Baix Montseny

El senyor Llesuy ens ha demostrat que no té credibilitat personal i que no té respecte per les ordenances vigents, els veïns afectats hem interposat dues demandes al contenciós administratiu de Barcelona i iniciarem en breu accions penals contra el senyor alcalde.

 28 de setembre de 2009
De tots és sabut que els contenciosos administratius no generen una excessiva preocupació en els responsables polítics municipals i el motiu és clar, generalment, no es deriven responsabilitats econòmiques, ara bé, en aquest cas, estem disposats a exigir responsabilitats penals i estudiarem les civils, i això ja són figues d’un altre paner.

.../... En relació al problema de la granja "Ramos e Hijos SL." .../... recordi que parlem de irregularitats administratives, presumptes delictes de prevaricació i presumptes interessos no declarats.

S’imagina que algú hagués gravat les converses mantingudes amb els responsables municipals?, o amb els diferents agents que han intervingut en la tramitació d’aquesta llicencia ambiental?, la veritat es que no tindrien validesa legal davant un judici, ara bé, les cintes no tindrien preu des del punt de vista polític, i dono fe perquè he assistit a quasi totes les reunions i he sentit coses de les quals encara no dono crèdit.

S’imagina que algú volgués posar en coneixement dels mitjans de comunicació aquestes converses o e-mails?, jo no ho faria mai, però no tothom es tan prudent.

.../... El senyor Llesuy només té 363 vots (el 12% de la població censada), no es un alcalde que representi la sensibilitat de la majoria de la nostra població, només cal recordar la desbandada de regidors dels últims anys i la intenció ferma d’omplir d’habitatges plurifamiliars tot l’espai comprés entre el nucli urbà i Sant Antoni, algú li ha dit ha aquest "nouvingut" com volem que sigui el poble?, que parli amb els veïns que han nascut aquí i ho sabrà.



No parlava en va, en Francesc Xavier Ezpeleta en aquestes mateixes pàgines fa només sis mesos. 
En aquest poble darrerament han anat sortint molts en plan Belen Esteban, nouvinguts de ciutat amb formes de fer que volen convertir Sant Pere de Vilamajor en un "Sálvame Deluxe".
Quan es perd totalment el seny, es perd a l'hora la raó, i el respecte; són els nous talibans.
Des de la meva més intensa indignació per comportaments dels que qualsevol home mínimament honest se n'hauria d'avergonyir i que no qualificaré ara, sàpigues, benvolgut Josep Maria, que em poso a la teva total disposició per a tot alló que calgui.

1 comentari:

  1. Incondicionalment al costat del senyor alcalde. És el que més s'ha preocupat per TOT el poble. Ànims i endavant!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.