Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dijous, 15 d’abril del 2010

Veïna de Sant Pere

Bon dia a tothom,
Soc veïna de Sant Pere de Vilamajor i sempre he gaudit d'aquest poble, però aproximadament fa uns dos anys tot son problemes, primer de tot: a on son els terrenys per fer el nou IES?. Perquè no es pot arreglar la Fàbrica (la aluminosis només afecta la part central de la teulada) per poder gaudir tota la gent del poble d'un espai per fer activitats lúdiques i d'altres coses, com avans feiem, es potser que el Sr. alcalde nomès vol pisos i pisos i que la gent s'he sent en aquest moment que viu en un poble fantasma. Tenim uns forats i fang, que el sr. alcalde fagi un passeig fins aquesta zona, per baixar al camp de futbol a buscar els nostres fills a l'escola Torre Roja, el camp de futbol és una vergonya, si plou els nostres nens/es no poden fer esports de cap tipus. La plaça Montseny i la Plaça de Barcelona un altre vergonya, fang i més fang, no son capaços ni de possar sorra amb condicions si no es demanada per els  veins de la zona, i per no parlar de la carpa, els nens no poden anar ni a patinar ni amb bici ni res, el més llogic es arreglar la pista per els nostres fills/es, el srs. de l'ajuntament els hi es igual si els nens/es juguen o no, potser ells viuen amb cases amb prou jardí perquè els seus fills o néts no vagin a jugar al poble, i la resta que hem de fer? La fábrica de pinsos un altre història que no es veu el final per en lloc, tantes promeses que va fer el sr. alcalde (no te memòria), i d'altres assumptes que potser en un altre moment faré esmena. Nomès volen fer pisos i cases per poder eixugar el dèficit que té l'ajuntament, però srs. que la crisis afecta al sector inmobiliari ho saben? qui comprarà? i mentrestant el nostre poble s'hen va a fer punyetes. I per últim, tant costa posar un arbre en el lloc on l'altre s'ha mort?

1 comentari:

  1. Segurament enderrocar la fábrica i fer pisos vol dir progrés. Fer un edifici nou de trinca per activitats lúdiques pot ser indicatiu de progrés. Tenir un deute creixent en educació i fer´ho pagar per el veins en un proper futur, potser senyal de progrés. No es va carregant a l´esquena de la població espanyola i catalana cada vegada més impostos, més obligacions i menys drets?. Tot sembla que es progrés, no per mi, ni per tu, es progrés per uns pocs. Com es diu aixó?.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.