Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dilluns, 13 de setembre del 2010

La Granja Ramos té mancances lleus i 60 díes per subsanar-les

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor va instar al Departament de Medi Ambient a emetre un Informe d'avaluació del control inicial de la la Granja Ramos, situada a Les Pungoles.
Aquest tema va ser objecte d'intenses opinions en aquest mateix espai en els mesos de setembre i octubre de l'any passat, a instància d'en Francesc Xavier Ezpeleta, ferm i airat representant dels veïns molestos amb la Granja i les seves irregularitats.
Amb data 14 de juliol d'enguany, el Dept. de Medi Ambient va emetre finalment el seu Informe, i l'ha lliurat a l'Ajuntament.
L'Informe conclou: “Les disconformitats detectades tenen incidència de caràcter lleu,.. , i es consideren esmenables en un termini breu de 60 dies.
L’establiment no ha de paralitzar l’activitat, sempre que les disconformitats es resolguin dins del termini assenyalat i es comprovi en un nou control complementari”.
En conseqüència, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamjor, en la seva reunió de data 29 de juliol, ha acordat donar trasllat de l'Informe i: "Advertir a l’interessat de que, en sintonia entre l’informe de Medi Ambient i els urbanístics emesos al respecte pels serveis municipals, la manca de subsanació de les disconformitats (tancament del femer i supressió de tot tipus d’activitat dins la franja de 50 m. condicionada per la llicència) dins del termini de seixanta dies assenyalat pel Departament de Medi Ambient, comportarà que no disposa de llicència i, per tant, no podrà exercir legalment l’activitat".

29 de juliol, 29 d'agost,... 28 de setembre.
Cal celebrar que aquest assumpte estigui finalment encarrilat i amb data de caducitat, doncs durant anys ha portat moltes molèsties als veïns de Les Pungoles, que s'han mantingut tenaços en la denúncia dels fets.
Però... cal esperar que el Departament de Medi Ambient hagi de fer el mateix amb la fàbrica de pinsos, doncs no disposa de llicència?

1 comentari:

  1. Gracies a Deu que tenim entre nosaltres a gent com SPectiVa... Que fariem sense gent com aquesta que es preocupa de solucionar els problemes de la colectivitat del poble? I a més a més de forma tant desinteresada i altruista... Ojalà pogués ajudar de la mateixa manera a la propia gent del poble que potser necesita de més ajuda i control que aquestes infames granjes i fàbriques... TANQUEM-LES! QUE ES PUDREIXIN A L'INFERN!!! I de pasada que es tanqui també el poble i que es pudreixi en el infern de la mateixa manera! A San Pere només haurien de tenir privilegis els de Barcelona que venim a aquest poble com els antics reis venien... A ser respectats i ser atesos pels serfs de San Pere! Per favor! Quin greuge! Gràcies! Milers gracies SPectiVa... Que fariem sense tú...

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.