Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 28 de setembre del 2010

Can Vila no existeix per l'ajuntament de Sant Antoni

Heu vist el darrer mapa i/o carrerer de Sant Antoni? No surt la part de Can Vila que correspon al municipi.
És obvi que per ells hem deixat d'existir.
 
Segregació ja!!!!!!

3 comentaris:

  1. Volem que els veïns de Can Vila que es senten abandonats s'uneixin al nou projecte PUSA. Féu una ullada a la nostra web www.pusa.cat. Tots junts farem més força!! Uniu-vos a nosaltres!!

    ResponElimina
  2. Doneu una alternativa al problema plantejat enlloc de fer demagògia política barata animant-nos a unir-vos a vosaltres.
    L'unió fa la força, d'acord, però sempre sota un bon programa. He entrat al vostre web (www.pusa.cat) i no he vist cap programa, tant sols atacs contra els ajuntaments. Aquesta és la vostra alternativa?

    ResponElimina
  3. Hola, sóc el Ferran Calvera, president del PUSA. Efectivament, no trovaràs el nostre programa el web del partit, pero això no vol dir que no el tinguem. Falta encara més de mig any per les eleccions i com a partit nou, i sense experència política de cap mena, no volem arriscar-nos a exposar totes les nostres idees i que arrivant les eleccions vegem com aquestes son fetes com a própies per els altres partits.
    Si vol, jo personalment li explicarè el programa que tenim. Però deixim dir-li que tant jo com l' Israel hem o estem actualment trevallant des de les juntes de propietaris de Les Pungoles i Alfou, i que per tant, no som uns oportunistes que sense saber del que parlem, hem creat un partit polític des de el no res.
    Ja sap, quan ho vulgui, el convido a un cafè i li explico tot el que desitji d' aquest projecte.
    Una salutació.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.