Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 18 de maig del 2010

Oficina de Treball

No sempre he estat d'acord amb algunes coses fetes i/o dites pel Sr. Llesuy.  Però no em costa gens felicitar-lo per la iniciativa de creació d'una Oficina de Col·locació a l'Ajuntament de Sant Pere, per ajudar i assessorar a la gent en atur per aconseguir una feina. 
En els temps que corren, i vista la inutilitat (no sé si per deixadesa o manca de recursos, que també podria ser) del Servei "oficial" de Col·locació de la Generalitat, i el poc interés dels polítics en general en solucionar de veritat aquest greu problema, mentre es barallen per veure qui aconseguirà més vots en les properes eleccions (sembla que no s'en adonen de qui han d'aconseguir aquests vots)  i garantir així la seva sucosa i vitalicia pensió, doncs això, algú ha posat fil a l'agulla encara que sigui amb els pocs medis de que disposa. 
Moltes gràcies en nom dels aturats de la zona!  I per cert, potser caldria que en Tella fes un esforç, no?  O potser a ell tant li fa, ja que sembla que no es vol presentar les properes eleccions!.

1 comentari:

  1. yo tambien quisiera felicitar al ayuntamiento por hacer este servicio, en llinars me daban hora para hacer la entrevista dentro de siete meses, cuando me consta que a la gente de llinars se la daban antes

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.