Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimecres, 22 de juliol del 2009

Tens raó, però ...

Abans que res, vagi per endavant el meu total rebuig a les actituds fascistoides. PersPectiva, jo també crec que a vegades es perden les formes per fer complir les normes i que es produeix un excés de zel en les nostres autoritats. El però vé perqué malgrat tot, no tothom compleix les normes de trànsit. Així, per exemple, el límit de velocitat dins del nucli urbà és de 50 Km. però si et posiciones a l'Avinguda de Catalunya (la carretera de Cànoves al seu pas per Sant Antoni) veuràs molts conductors de cotxe i moto que se'l passen pel forro. També veuras com al carrer Sant Jaume (el que limita amb Sant Pere, paral·lel a Can Castellà), alguns enfilen cap al carrer Santa Anna (el de l'ambulatori) com autèntics fittipaldis, i no crec que tots facin tard al metge, no?.
Segur que hi han maneres de regular-ho d'un altra manera, però cal que col·laborin tots, i no sembla que tothom estigui per la feina.